Transport utilaje

Transport utilaje

transport-utilaje-8
transport-utilaje-3
transport-utilaje-5
transport-utilaje-6
transport-utilaje-4
transport-utilaje-2
transport-utilaje-7
transport-utilaje-1
transport-utilaje-8 transport-utilaje-3 transport-utilaje-5 transport-utilaje-6 transport-utilaje-4 transport-utilaje-2 transport-utilaje-7 transport-utilaje-1

Transport utilaje la cele mai inalte standarde

Sunteti in cautarea unei solutii eficiente de transport utilaje? La Optimus Transport sustinem oamenii intreprinzatori si cu initiativa inca din 2014, prin urmare am pus bazele unor serviciile de transport utilaje agricole si transport utilaje constructii la cele mai inalte standarde. 

Fie ca sunteti un agricultor ce activeaza in zona rurala sau ca detineti o afacere in constructii in zona urbana, transportul utilajelor nu a fost niciodata mai simplu. Echipa noastra asigura orice transport utilaje atat pe teritoriul Romaniei, cat si la nivelul Uniunii Europene, in conditii de maxima eficienta si siguranta.

Gama de servicii dezvoltata de Optimus Transport are la baza profesionalism, dar si flexibilitate. Intelegem ca fiecare client are nevoi diferite si ca fiecare transport este unic, de aceea suntem pregatiti sa asiguram un transport utilaje de calitate in multiple situatii:

 • Oferim transport pentru utilaje daca utilajul dvs. este obiectul unei achizitii atat in Romania, cat si pe relatia dintre tarile Uniunii Europene si Romania.
 • Asiguram servicii de transport utilaje in cazul in care doriti sa va mutati echipamentele de constructii de pe un santier pe altul.
 • Oferim transport utilaje in cazul in care doriti sa va mutati utilajele agricole de pe un domeniu pe altul.
 • Asiguram servicii de transport utilaje ori de cate ori trebuie sa ajungeti cu utilajul intr-un service.

Principiile noastre se axeaza pe calitatea serviciilor, urmarind in permanenta sa satisfacem pe deplin nevoile clientului si sa ne ridicam la cele mai inalte standarde. Transportul fiecarui utilaj este o poveste unica pe care dorim sa o adaugam in portofoliul nostru, stiind ca am cautat sa oferim cele bune solutii fiecarui client care a apelat la noi.

transport-utilaje-1
transport-utilaje-4
transport-utilaje-5

transport-utilaje-2Daca aveti nevoie sa relocati anumite echipamente agricole/ industriale sau pur si simplu doriti servicii de transport utilaje sau accesorii ca urmare a unei achizitii, puteti apela oricand la ajutorul echipei Optimus Transport. 

Dupa ce ati luat legatura cu noi, specialistii nostri va vor cere mai multe detalii privind natura transportului, tipul de utilaje transportate, masa si dimensiunea acestora, cat si despre ruta de deplasare. Este foarte important sa intelegem cu exactitate care sunt nevoile dvs., astfel incat sa putem veni in intampinarea lor cu cele mai eficiente si echitabile solutii.

In functie de specificul incarcaturii pe care doriti sa o relocati, specialistii Optimus Transport vor planifica atent toate aspectele logistice, astfel incat transportul utilajelor sa se realizeze in conditii optime de siguranta, dar si cu o eficienta ridicata. In urma acestei analize, vom stabili care dintre cele doua variante de transport utilaje se preteaza in cazul dvs.:

Transport utilaje agricole sau industriale in regim normal

Asiguram servicii de transport in regim normal in conditii de transport utilaje complet sau de transport utilaje la grupaj, in functie de necesitatea fiecarui client. Aceste transporturi se recomanda doar in cazul incarcaturii care nu depaseste limitele reglementate ale gabaritului normal sau in cazul unei incarcaturi divizibile, care poate fi distribuita catre mai multe utilaje de transport.

Oferim posibilitatea relocarii echipamentelor agricole si industriale cu ajutorul camioanelor cu prelata, dar si cu ajutorul trailerelor atunci cand este nevoie de transportul vehiculelor utilizate in aceste industrii. Fie ca vorbim de stivuitoare, excavatoare sau tractoare, echipa Optimus Transport este pregatita sa va asigure cele mai sigure servicii de transport.

Transport utilaje agricole sau industriale in regim agabaritic

In cazul in care dimensiunile si tonajul utilajului dumneavoastra sunt prea mari pentru a fi transportate cu un camion cu prelata, se preteaza sa va oferim serviciul nostru de transport utilaje agabaritice.  

Specialistii nostri sunt pregatiti 7/7 pentru a va oferi solutii adecvate chiar si in cele mai dificile circumstante. Profesionalismul si experienta sunt cheia fiecarui transport agabaritic de succes, iar totul debuteaza cu o planificare logistica temeinica. Echipa Optimus Transport:

 • stabileste impreuna cu dvs. tipul utilajului, dimensiunea si greutatea acestuia;
 • analizeaza cu exactitate locatiile de incarcare si descarcare a utilajului si stabilesc posibilitatile de manipulare;
 • contureaza cu exactitate ruta, astfel incat transportul sa fie unul echitabil;
 • se ocupa de completarea formularelor pentru obtinerea autorizatiilor speciale de transport, in functie de ruta stabilita;
 • stabilesc numarul echipajelor de insotire pentru transportul utilajului agabaritic in functie de reglementari;
 • pregatesc vehiculul de transport si se asigura ca acesta dispune de toate sistemele de avertizare luminoasa suplimentare necesare in cazul acelei incarcaturi;
 • in cazuri speciale, echipa noastra se va asigura ca transportul este insotit de autoritatile (echipaje de politie) necesare.

transport-utilaje-3Fie ca ne referim la un transport utilaje in regim normal, fie la unul agabaritic, Optimus Transport este pregatit sa va ofere solutii eficiente pentru relocarea echipamentelor atat pe teritoriul tarii noastre, cat si in interiorul spatiului european. Disponibilitatea camioanelor noastre este planificata cu atentie, astfel ca suntem pregatiti sa preluam zilnic comenzi pentru transport utilaje.

Rutele sunt calculate tinand cont de nevoile, dar si de interesele fiecarui client. Pentru ca unele trasee pot genera costuri mult mai mari decat altele ( cantitate de carburant, taxe suplimentare, autorizatii speciale), echipa noastra se asigura ca va alege cea mai echitabila solutie. In completare, adoptam o politica de taxare pe un singur sens. 

Tratam cu respect si profesionalism fiecare colaborator in parte, intelegand ca un transport este parte integrata a viziunii sale. Misiunea noastra este sa ne asiguram ca nevoile si asteptarile dvs. sunt satisfacute pe deplin.

In cadrul serviciilor de transport utilaje, deservim reprezentanti ai industriilor agricole si industriale, punand la dispozitia companiilor atat solutii de transport utilaje agricole, cat si de transport utilaje industriale. Indiferent de tipul de servicii de care aveti nevoie, va asiguram cele mai eficiente, rapide si rentabile rute de transport:

 • Transport utilaje agricole Romania – Romania
 • Transport utilaje agricole Germania – Romania
 • Transport utilaje agricole Franta – Romania
 • Transport utilaje agricole Belgia – Romania
 • Transport utilaje agricole Olanda – Romania
 • Transport utilaje agricole Austria – Romania
 • Transport utilaje agricole Ungaria – Romania
 • Transport utilaje agricole Polonia – Romania
 • Transport utilaje agricole Anglia – Romania
 • Transport utilaje constructii Romania – Romania
 • Transport utilaje constructii Germania – Romania
 • Transport utilaje constructii Franta – Romania
 • Transport utilaje constructii Belgia – Romania
 • Transport utilaje constructii Olanda – Romania
 • Transport utilaje constructii Austria – Romania
 • Transport utilajeutilaje constructii Ungaria – Romania
 • Transport utilaje constructii Polonia – Romania
 • Transport utilaje constructii Anglia – Romania

transport-utilaje-6Suntem prezenti pe piata inca din 2014, timp in care am pus la dispozitia clientilor diverse vehicule transport, astfel incat sa putem asigura servicii complete de transport utilaje, dar si transport marfa in regim normal sau agabaritic.  

Atentia pe care o acordam procesului de management al camioanelor pe care vi le punem la dispozitie este unul dintre punctele forte ale Optimus Transport. Distribuim eficient resursele de care dispunem astfel incat sa putem interveni intotdeauna cu promptitudine. Suntem pregatiti sa preluam solicitari noi in fiecare zi, asadar, daca sunteti in cautarea unei solutii rapide de transport utilaje, nu ezitati sa ne contactati!

In materie de vehicule de transport, va putem pune la dispozitie atat camioane, cat si trailere, potrivite pentru a reloca diferite tipuri de echipamente. Astfel, camioanele se preteaza, in functie de caz, pentru incarcaturi de echipamente si accesorii divizibile sau indivizibile, situatie in care se va opta pentru un camion destinat transportului agabaritic. In cazul vehiculelor agricole si industriale, putem asigura, in functie de tonaj,  fie o platforma dreapta, de tip flat bed, fie un trailer. 

Tot ceea ce facem, facem din pasiune. De-a lungul timpului, am pus bazele unei echipe solide de specialisti care, pe langa abilitatile profesionale de exceptie si experienta vasta, au in comun dedicarea, esenta din spatele fiecarui lucru bine facut.

Optimus Transport va pune la dispozitie tractoare puternice pentru transportul utilajelor grele si de mari dimensiuni:

 • Cap de tractor Volvo cu 3 axe si 4 axe;
 • Cap de tractor Scania cu 3 axe;
 • Cap de tractor Man cu 3 axe;
 • Cap de tractor Mercedes cu 3 axe.

Suntem preocupati sa va oferim un pret cat mai convenabil pentru serviciul de transport utilaje si incercam ,ori de cate ori ne permit dimensiunile, sa folosim o platforma dreapta (flat bed) deoarece este varianta cea mai putin costisitoare.

Daca dimensiunile si tonajul nu permit incarcarea pe platforma dreapta, cu siguranta trailerele pe care vi le punem la dispozitie pot fi rezolvarea:

Trailere cu 2 axe:

 • inaltime 30 cm de la sol
 • inaltime 40 cm de la sol
 •  

Trailere cu 3 axe:

 • inaltime 40 cm de la sol
 • inaltime 50 cm de la sol

Trailere cu 4 axe:

 • inaltime 40 cm de la sol
 • inaltime 50 cm de la sol
 • inaltime 90 cm de la sol

Trailere cu 5 axe:

 • inaltime 90 cm de la sol

transport-utilaje-7Deservim clienti din industriile agricole si industriale, de aceea ne-am asigurat ca serviciile noastre includ transportul unei game cat mai variate de utilaje, vehicule si accesorii. Indiferent de tipul de incarcatura, aveti garantia unui transport la cele mai inalte standarde de calitate. Specialistii nostri iau toate masurile necesare pentru a se asigura ca incarcatura ajunge la timp la destinatie, in conditii de maxima eficienta si siguranta.

Gama de utilaje, vehicule si accesorii pe care o putem transporta include o varietate larga de echipamente agricole și industriale, după cum urmează:

Utilaje agricole

Optimus Transport asigura servicii de:

 • Transport combine agricole
 • Transport tractoare agricole
 • Transport semanatori
 • Transport pluguri
 • Transport discuri agricole
 • Transport grape
 • Transport cositori

Utilaje industriale si de constructii:

Va punem la dispozitie servicii de:

 • Transport excavatoare
 • Transport buldoexcavatoare
 • Transport macarele
 • Transport foreze
 • Transport stivuitoare
 • Transport vole
 • Transport nacele

Atunci cand vorbim de timpul de livrare, incercam in permanenta sa fim cat mai competitivi, iar pentru asta ne straduim sa va oferim de fiecare data solutii adaptate nevoilor dvs. Venim, astfel, in intampinarea dvs. cu doua variante de transport:

 • serviciul de transport utilaje la grupaj pentru situatiile in care dimensiunile incarcaturii si timpul dvs. permit acest lucru;
 • serviciul exclusiv, in cazul in care doriti ca utilajul sa ajunga cat mai repede posibil la dvs.

Indiferent de tipul de servicii pentru care optati, politele noastre de asigurarea au acoperire intre 200.000 – 1.000.000 € pentru fiecare utilaj transportat.

Ce calitati ne recomanda pentru serviciile de transport utilaje?

Daca ar fi sa rezumam povestea Optimus Transport in cateva cuvinte, am spune asa: Suntem parte integrata a companiilor cu viziune si contribuim in fiecare zi la realizarea celor mai ambitioase obiective, prin servicii de cea mai inalta calitate. Intelegem serviciile de transport mai mult decat ca pe o componenta logistica, iar acest lucru ne determina sa tratam fiecare proiect cu profesionalism si dedicare. 

Ce calitati ne recomanda? Iata:

Tot ceea ce facem, facem din pasiune. De-a lungul timpului, am pus bazele unei echipe solide de specialisti care, pe langa abilitatile profesionale de exceptie si experienta vasta, au in comun dedicarea, esenta din spatele fiecarui lucru bine facut.

La intalnirea dintre punctualitate si calitate, Optimus Transport este pregatit intotdeauna sa genereze solutii unice pentru transporturi unice.

Vrem sa venim in intampinarea clientilor nostri cu unele dintre cele mai bune oferte de pe piata, fapt pentru care punem in aplicare cateva politici esentiale:

 • percepem taxare pe un singur sens;
 • alegem cu atentie ruta transportului, astfel incat sa reducem consumul de carburant, taxele de drum si costul autorizatiilor necesare.

In fiecare decizie pe care o luam, avem in vedere siguranta incarcaturii. Respectam intocmai toate indicatiile autoritatilor si oferim asigurare pentru fiecare utilaj in parte.

Call Now Button