Transport marfă generală

Transport marfa generala

transport-marfa-generala-10
transport-marfa-generala-9
transport-marfa-generala-13
transport-marfa-generala-11
transport-marfa-generala-8
transport-marfa-generala-12
transport-marfa-generala-14
transport-marfa-generala-10 transport-marfa-generala-9 transport-marfa-generala-13 transport-marfa-generala-11 transport-marfa-generala-8 transport-marfa-generala-12 transport-marfa-generala-14

Transport marfa international si national

Aveti nevoie de servicii de transport marfa in regim rutier si sunteti in cautarea unui partener pe care sa va puteti baza? Fie ca doriti sa apelati la servicii de transport marfa intern sau la servicii de transport marfa international, cu Optimus Transport puteti construi o relatie bazata pe principii sanatoase de colaborare.

Optimus Transport este o firma de transport marfa care va poate asigura cele mai fiabile solutii de transport rutier ori de cate ori aveti nevoie. In serviciile pe care le oferim mizam intotdeauna pe eficienta, punctualitate si siguranta, reusind sa satisfacem pe deplin nevoile si cerintele clientilor nostri. 

Excelenta este unicul standard de calitate atunci cand vine vorba de un transport marfa international sau national. Specialistii nostri se implica activ in fiecare etapa a colaborarii:

 • va oferim consiliere specializata in organizarea transportului;
 • va punem la dispozitie solutii personalizate, adaptate nevoilor dvs.;
 • ne asiguram ca puteti monitoriza in timp real progresul transportului, dar si locatia exacta a marfii;
 • va oferim ajutor specializat in procesul de obtinere a autorizatiilor necesare transportului;
 • ne asiguram ca marfa beneficiaza de asigurare CMR;
 • la solicitarea dvs., putem intermedia comunicarea dintre dvs. si furnizor/client pe toata perioada transportului, astfel incat preluarea/predarea marfii sa se realizeze rapid si eficient.
transport-marfa-generala-2
transport-marfa-generala-3
transport-marfa-generala-4

transport-marfa-generala-5Venim in sprijinul clientilor nostri cu servicii de transport marfa atat la nivel national, cat si international. Suntem pregatiti sa relocam marfa oriunde pe teritoriul Romaniei, dar si in interiorul spatiului european, in cel mai scurt timp.

Promptitudine echipei Optimus Transport transpare nu doar din rapiditatea cu care este livrata marfa, ci si prin disponibilitatea companiei de a prelua noi transporturi in fiecare zi. Acordam o atentie deosebita in managementul camioanelor, astfel incat dvs. sa nu fiti nevoit sa asteptati eliberarea unui vehicul.

Mai mult decat atat, suntem recunoscuti pe piata pentru serviciile noastre avantajoase de transport marfa international. Ne asiguram ca luam intotdeauna cele mai bune decizii astfel incat costul de transport sa fie unul echitabil: aplicam o politica de taxare pe un sigur sens, planificam cu atentie rutele pentru a reduce costul autorizatiilor si taxelor de drum, dar si al combustibilului. Atunci cand vorbim de un transport marfa international, aceste reduceri devin semnificative, iar compania dvs. economiseste inteligent, fara a face compromisuri privind calitatea si siguranta transportului.

Iata ce avantaje prezinta serviciile de transport marfa atat la nivel intern, cat si international:

Transport marfa intern

Fiind o companie 100% romaneasca, am dezvoltat cu partenerii nostri o retea de transport bine pusa la punct, astfel incat sa putem onora in mai putin de 48h orice cerere de transport intre oricare 2 cele mai indepartate localitati din tara.

In cazul in care marfa depaseste gabaritul normal, iar incarcatura nu poate fi divizata, suntem pregatiti sa va punem la dispozitie si optiunea unui transport marfa agabaritic. Ne ocupam de obtinerea tuturor autorizatiilor speciale si asiguram echipajele de insotire in conformitate cu reglementarile nationale.

Transport marfa international

Inca din 2014, ne sustinem toti clientii in legatura pe care o au la randul lor cu clientii si furnizorii proprii, chiar si dincolo de granite. 

Fie ca au de efectuat un import sau un export de marfa, clientii Optimus Transport se bucura intotdeauna de cele mai sigure, rentabile si calitative servicii de transport, dar si de consilierea specializata a specialistilor nostri. Suntem mereu prezenti cu sfaturi necesare, pregatiti sa va ascultam nevoile si sa gasim cele mai eficiente solutii pentru a le satisface.

Masinile noastre si ale partenerilor nostri sunt pregatite sa livreze marfuri pe teritoriul spatiului european in mai putin de 72h. Va punem la dispozitie multiple rute pentru transport marfa international in regim normal si agabaritic:

 • Transport international marfa Germania – Romania
 • Transport international marfa Franta – Romania
 • Transport international marfa Belgia – Romania
 • Transport international marfa Olanda – Romania
 • Transport international marfa Austria – Romania
 • Transport international marfa Ungaria – Romania
 • Transport international marfa Polonia – Romania

transport-marfa-generala-6Fiecare transport este unic, la fel si nevoile clientului, de aceea am adoptat o viziune flexibila in dezvoltarea serviciilor de transport marfa. 

Cu fiecare solicitare, specialistii nostri se asigura ca inteleg pe deplin particularitatile transportului, dar si cerintele specifice ale clientului. Facem intotdeauna apel la onestitate si transparenta din partea clientului, astfel incat noi sa putem genera solutii personalizate, care sa se ridice la nivelul asteptarilor dvs.

In functie de cantitate, de specificul marfii, dar si de timpul de livrare dorit, specialistii nostri va pot recomada fie serviciile de transport marfa international si national in regim grupaj, fie alternativa de transport marfa international si nationa in regim exclusiv, dupa conditiile urmatoare:

Transport marfa in regim grupaj

In cazul in care marfa dvs. nu ocupa suprafata unei remorci in totalitate si timpul de livrare acceptat poate fi de pana la 3-4 zile (in functie de tara), putem sa va oferim serviciul de transport marfa in regim grupaj.

In cadrul acestui tip de transport, marfa dvs. este va fi incarcata si transportata impreuna cu marfurile altor clienti. Alegand aceasta alternativa, veti putea beneficia de un cost de transport cat mai redus.

Serviciile in regim grupaj vizeaza atat transporturile realizate pe teritoriul tarii, cat si pe cele internationale. Indiferent de locatiile in care are loc transportul, ne asiguram ca va puteti bucura de avantajul unui cost de transport cat mai avantajos.

Pentru partidele de marfa care necesita sa fie transportate separat de marfurile altor clienti, Optimus Transport va pune la dispozitie serviciul de transport marfa in regim exclusiv, cu un timp de tranzit de 1-3 zile, in functie de tara de destinatie din cadrul UE. 

Acest tip de transport este necesar in cazul in care:

 • timpului de livrare estimat este prea mare;
 • marfa necesita intreaga suprafa de incarcare a unei remorci din cauza dimensiunii/ greutatii substantiale.

De asemenea, atunci cand marfa este indivizibila si se incadreaza intr-un gabarit depasit, va putem asigura servicii de transport agabaritic. 

Transport marfa in regim exclusiv

Indiferent de tipul de servicii transport marfa international sau national pentru care veti opta, va bucurati de garantia unui transport la cele mai inalte standarde, desfasurat in conditii maxime de siguranta.

transport-marfa-generala-7La Optimus Transport, asiguram conditiile optime de transport pentru o varietate larga de marfuri, atat la nivel national, cat si international. De-a lungul timpului, am colaborat cu o multime de clienti, reprezentati ai diverselor industrii:

 • Automotive;
 • Industria alimentara;
 • Industria bauturilor;
 • Industria chimica;
 • Petrol si gaze;
 • Electronice si electrocasnice;
 • Industria farmaceutica;
 • Bunuri de larg consum.

Indiferent de tipul de incarcatura, specialistii nostri se asigura ca transportul se desfasoara la cele mai inalte standarde de calitate si siguranta, astfel incat produsele sa ajunga cu bine la destinatie. In plus, acordam ajutor in obtinerea asigurarilor CARGO si ne ocupam de toate formalitatile necesare ca valoarea marfii sa fie acoperita in cazul unui incident neplacut.

Conditii de transport

Pentru a asigura conditii optime de transport, la Optimus Transport am dezvoltat o retea numeroasa cu vehicule dintre cele mai diversificate, pentru a face fata cu brio oricarui tip de incarcatura. Fie ca vorbim despre produse alimentare sau cu un risc de perisabilitate crescut, fie ca ne referim la accesorii si marfuri care nu necesita conditii speciale de transport, suntem pregatiti sa facem fata cu brio oricarei provocari.

In cazul unui transport marfa international sau national, punem la dispozitie o gama diversa de camioane. In functie de tipul de marfa de care dispuneti, dar si de cantitatea incarcaturii,  va punem la dispozitie camioanele cele mai potrivite:

 • Vanuri: Duba/Prelata – capacitate de incarcare de pana la 1.5 tone (12-15 metri cubi);
 • Camionete: Duba/Prelata – capacitate de incarcare 3.5 tone (35-42 metri cubi);
 • Camioane: Duba/Prelata –  capacitate de incarcare 22-24 tone (90-100 metri cubi).

De ce sa alegeti echipa Optimus Transport?

Echipa noastra este compusa dintr-un personal calificat in domeniul transporturilor rutiere de marfuri si este pregatit in permanenta sa va acorde cele mai optime solutii de transport. 

Valorile care ne definesc si ne recomanda pe piata serviciilor de transport marfa sunt respectul fata de client si fata de fiecare comanda in parte, calitatea si siguranta serviciilor pe care le punem la dispozitie, comunicarea deschisa si transparenta dintre echipa si client, profesionalismul si promptitudinea cu care ducem la capat fiecare transport.

Intelegem ca fiecare transport este unic, ca cerintele fiecarui client in parte sunt unice, asadar ne aliniem acestei nevoi de flexibilitate si raspundem prin solutii unice, personalizate. Efiecienta, siguranta si rentabilitatea sunt elementele pe care punem accent in planificarea fiecarui transport. Astfel, alaturi de Optimus Transport, aveti garantia unei colaborari de tipul win-win.

Fie ca sunteti o companie consacrata sau o firma la inceput de drum, colegii nostri sunt pregatiti sa va acorde sprijinul necesar ori de cate ori veti apela la serviciile Optimus Transport:

 • solutii de transport adaptate cererilor dumneavoastra;
 • consiliere in toate etapele organizarii transportului;
 • informare cu privire la localizarea marfii in timp real;
 • ajutor in obtinerea documentelor de la comisionarii vamali pentru transporturile din afara UE;
 • ajutor in obtinerea asigurarilor CARGO.

In plus, colegii nostri sunt vorbitori de limbi de circulatie internationala si va pot ajuta in relatia cu furnizorii/clientii dvs. pe toata durata transportului, pentru o incarcare/livrare cat mai rapida si eficienta.

Aveti nevoie de ajutorul echipei Optimus Transport? Bucurati-va acum de servicii de transport marfa la cele mai inalte standarde! Contactati-ne!

Call Now Button