Despre noi

despre-noi-2

Viziunea Optimus Transport

Compania noastra, denumita sugestiv Optimus Transport, a fost infiintata in anul 2014 cu scopul de a deveni un partener de incredere pentru societatile care doresc sa transporte utilaje, marfuri agabaritice si marfuri generale intr-un mod optim.

01

Suntem axati pe calitate, viteza si siguranta

Optimus Transport isi doreste sa ofere servicii de transport la cel mai inalt nivel calitativ astfel incat sa devina un „ceas elvetian” al transporturilor.
02

Experienta ne recomanda

Echipa noastra este compusa dintr-un personal calificat in managementul transporturilor si este dornica sa vina in intampinarea oricarei persoane cu cele mai eficiente solutii pentru transport utilaje, transport agabaritic, transport intern si internatational de marfuri generale.
03

Suntem pasionati de ceea ce facem si totodata suntem pregatiti pentru ceea facem

Acest aspect va poate asigura faptul ca vom fi mereu orientati catre solutionarea cererilor dumneavoastra, astfel incat marfa sa va fie livrata in siguranta si la timp.

Valorile noastre

Optimus Transport inseamna...

Facem mereu ceea ce spunem, promisiunea noastra este imaginea noastra.

In activitatea noastra, cautam intotdeauna cele mai eficiente solutii pentru a raspunde cu succes tuturor provocarilor.


Ne asumam raspunderea pentru fiecare serviciu prestat, pentru fiecare client servit.

Colaborarile noastre se bazeaza intotdeauna pe principiul win-win. Acordam atentie, in egala masura, nevoilor pe care le au clientii, partenerii si echipa.

Suntem o echipa cu principii sanatoase, care imbratiseaza echilibrul in activitatea de zi cu zi.

Vedem fiecare proiect ca pe o oportunitate de dezvoltare. Primim fiecare provocare cu entuziasmul de a ne depasi limitele permanent, atingand cele mai inalte standarde.

Cerere ofertă

  Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale conform Politicii de confidențialitate.

  Misiunea noastra

  Scopul nostru este de a deservi clientii Optimus Transport care activeaza in diferite industrii, punandu-le la dispozitie servicii de transport utilaje, transport agabaritic si transport de marfuri generale la cele mai inalte standarde. Reusita unui transport sta in siguranta, rapiditatea si calitatea serviciilor, iar la Optimus Transport aceste conditii stau la baza intregii noastre activitati.

  Experienta, eficienta  si responsabilitatea pe care le afisam la fiecare transport ne-au castigat aprecierea in fata clientilor. Am reusit sa dezvoltam colaborari longevive atat cu firmele de mici dimensiuni, cat si cu marile companii, deja consacrate pe piata nationala si internationala. 

  Intelegem ca fiecare business are in spate o echipa de oameni pasionati, dedicati misiunii lor, de aceea ne asiguram ca depunem toate eforturile pentru a le oferi ceea ce merita cu adevarat: servicii de calitate, prestate de o echipa serioasa, responsabila si cel putin la fel de dedicata.

  Call Now Button