Servicii transport maritim

28465170 - container ship

Optimus Sea este serviciul specializat de transport oferit de compania noastra care conecteaza toate pietele mondiale, atat in variante de import cat si de export pe cale maritima.

Acest mod transport este foarte fiabil si eficient, neavand aproape nici un fel de restrictie de circulatie, poate uni puncte de incarcare/descarcare foarte indepartate intre ele, la preturi competitive atat in varianta FCL cat si LCL.

Transportul de marfa se face containerizat, devenind foarte sigur si usor de manipulate pe vase de mare tonaj.

Optimus Transport sustine acest tip de transport, dorind ca toti clientii sa beneficieze de toate avantajele acestui  serviciu:

  • Transport global Door to Door
  • Transport global Port to Port
  • Coordonarea intregului proces de transport
  • Manipularea si transbordarea marfurilor
  • Proiecte speciale
  • Asistenta vamala
  • Comunicare permanenta cu un consilier Optimus Transport

Dispunem de solutii complete

Ne adaptam in functie de necesitatea dumneavoastra

Full Container Load (FCL) – Serviciu exclusiv

Acest tip de serviciu se preteaza in momentul in care necesarul dumneavoastra ocupa capacitatea complete a unui container ( 20 m cubi ) si implica un expeditor si un destinatar.

Echipa noastra va va oferi asistenta astfel incat sa alegeti varianta optima pentru dumneavoastra in realizarea transportarii.

Less than a Container Load  (LCL) – Serviciu grupaj

Acest tip de seriviciu este utilizat in cazul in care necesarul dumneavoastra consta in partide mici de marfa care nu ocupa suprafata totala a unui container ( 20 m cubi ).

Va puteti baza pe suportul nostru, echipa noastra fiind interesata in consolidarea containerului pentru a deservi cu acelasi professionalism si clienti mai mici.

Acoperire marfuri

Pe langa containerele uzuale pentru transportul marfurilor generale, detinem si containere special amenajate pentru transportul marfurilor frigorifice si a marfurilor periculoase.

Detinem de asemenea containere speciale pentru marfuri supradimensionate si pentru vehicule.

CERE O OFERTA

Call Now Button